Babagan awake dhewe

Beijing LDH Teknologi Development Co., Ltd.

Beijing LDH Teknologi Development Co., Ltd punika perusahaan wasis ing peralatan misahake gas. Ana utamané Enterprises terpadu ing desain, riset lan pangembangan, produksi lan dodolan generator nitrogen, generator oksigen, generator ozon lan generator nitrogen Cairan. Ing taun produksi lan dodolan, kita wis ketemu kanca-kanca saka kabeh ndonya lan diadegaké kemitraan apik. Produk sing dièkspor Bangladesh, Indonesia, Pakistan, Walanda, Brazil, Australia lan negara liyane.

Advantage

  • Tansah nempatno kualitas ing Panggonan pisanan lan strictly ngawasi kualitas produk saka saben proses.

    Quality

    Tansah nempatno kualitas ing Panggonan pisanan lan strictly ngawasi kualitas produk saka saben proses.
  • Khusus sawise-sales service engineer kanggo sampeyan provide.Provide informasi elektronik ing Inggris lan panuntun dhumateng video.

    layanan

    Khusus sawise-sales service engineer kanggo sampeyan provide.Provide informasi elektronik ing Inggris lan panuntun dhumateng video.
  • We saya ningkatake lan kapengin produk kanggo nggawe wong liyane energi efisien lan papan efisien.

    inovasi

    We saya ningkatake lan kapengin produk kanggo nggawe wong liyane energi efisien lan papan efisien.

Products Latest