Babagan awake dhewe

Beijing LDH Teknologi Development Co., Ltd punika perusahaan wasis ing peralatan misahake gas. Ana utamané Enterprises terpadu ing desain, riset lan pangembangan, produksi lan dodolan generator nitrogen, generator oksigen, generator ozon lan generator nitrogen Cairan. Ing taun produksi lan dodolan, kita wis ketemu kanca-kanca saka kabeh ndonya lan diadegaké kemitraan apik. Produk sing dièkspor Bangladesh, Indonesia, Pakistan, Walanda, Brazil, Australia lan negara liyane.

Perusahaan wis luwih saka 10 taun pengalaman ing tim technical profesional melu desain gas, riset lan pangembangan, kanggo nyedhiyani kedhaftar karo wis sale, ing-sale, sawise-sales support technical, kalebu technical desain, gambar, jadwal, proyèk tombol, instalasi panuntun dhumateng, latihan, lan sapiturute. peralatan tundhuk standar internasional. Sadurunge peralatan godhong pabrik, kita bakal tumindak pengawasan lengkap lan testing saben peralatan supaya saben peralatan bisa tekan standar sadurunge ninggalake pabrik.

slogan kita: Coba aja luwih!