China peralatan nitrogen Cairan Produsen lan Supplier | LDH

peralatan nitrogen Cairan

Short Description:

liquid nitrogen equipment Plant data NO. LN80-A LN120-A LN240-W LN500-W LN720-W LN1000-W LN1200-W Capacity(L/day) 80 120 240 500 720 1000 1200 Capacity (L/h) 3 5 10 20 30 40 50 Power(kW) 8 9 11 20 25 35 40 purity(99%~99.999%) 99.9% 99.9% 99.9% 99.9% 99.9% 99.9% 99.9% Outlet (MPaG) ≥0.8 ≥0.8 ≥0.8 ≥0.8 ≥1.6 ≥0.8 ≥1.6 Power supply 380/50Hz 380/50Hz 380/50Hz 380/50Hz 380/50Hz 380/50Hz 380/50Hz Cooling air air water water water water water Water cooling(m3/h) —...


    Detail produk

    Tags Product

    peralatan nitrogen Cairan

    Ddata plant

    Ora ana. LN80-A LN120-A LN240-W

    LN500-W

    LN720-W

    LN1000-W

    LN1200-W

    Kapasitas (L / dina) 80 120 240 500 720 1000 1200
    Kapasitas (L / h) 3 5 10 20 30 40 50
    Power (kW) 8 9 11 20 25 35 40
    kemurnian (99% ~ 99,999%) 99.9% 99.9% 99.9% 99.9% 99.9% 99.9% 99.9%
    Outlet (MPaG) ≥0.8 ≥0.8 ≥0.8 ≥0.8 ≥1.6 ≥0.8 ≥1.6
    Power supply 380 / 50Hz 380 / 50Hz 380 / 50Hz 380 / 50Hz 380 / 50Hz 380 / 50Hz 380 / 50Hz
    cooling online online banyu banyu banyu banyu banyu
    Cooling banyu (m 3/ h) - - ≥4 ≥8 ≥12 ≥15 ≥20

    LDH seri peralatan nitrogen Cairan adhedhasar prinsip adsorption meksa global. Kualitas karbon sieve molekul digunakake minangka adsorbent. Ing meksa tartamtu, nitrogen diprodhuksi saka udhara.

    Sawise purifying lan pangatusan ing teken online, meksa adsorption lan decompression sing digawa metu ing absorber ing.

    Amarga efek kinetik, tingkat difusi oksigen ing sieve molekul karbon akeh sing luwih dhuwur tinimbang sing saka nitrogen. Nalika adsorption gagal kanggo nggayuh kasetimbangan, nitrogen kandungan ing phase gas kanggo mbentuk nitrogen rampung.

    Banjur decompression kanggo meksa atmosfer, adsorbents kanggo mbusak adsorption oksigen lan impurities liyane, kanggo entuk regenerasi.

    Umumé, loro menara adsorption sing diset ing sistem, siji menara wis adsorbed kanggo gawé nitrogen, lan menara liyane desorbed lan kaenggalaken, kang otomatis kontrol dening program PLC, supaya loro menara muter gantian.

    Nitrogen rampung banjur diprodhuksi dening kulkas Stirling kanggo gawé nitrogen Cairan.

    Mili grafik saka peralatan nitrogen Cairan

    Cairan generator2 N2peralatan nitrogen Cairan Feature

    1.Unique CMS njogo digunakake kanggo ndawakake gesang CMS;

    chain 2.Nitrogen dibébasaké sistem otomatis air digunakake kanggo njamin kualitas nitrogen;

    Meksa 3.Air Cylinder digunakake kanggo supaya CMS chalking dening impact online kacepetan dhuwur;

    desain struktural 4.Reasonable sing nggawe manawa transportasi, ngangkat lan instalasi gampang;

    5.Easy kanggo nggunakake, plug lan muter.

    peralatan nitrogen Cairan saka peralatan produksi

    mesin Bevelling

    mlengkung muter

    welding otomatis

    Otomatis casing cutter

    Otomatis busar-submerging welder


  • Previous:
  • Next:

  • Tulis pesen kene lan ngirim kanggo kita
    Tampilan Online Chat!