Nyokong

Nyedhiyani solusi pamisahan gas profesional ---- kanggo nyukupi kabutuhan gas sampeyan

Beijing LDH Technology Development Co., Ltd tansah nandheske ing nyediakake pelanggan karo liyane dipercaya, luwih ekonomis lan luwih trep produk standarisasi.Saka kontak karo sampeyan, insinyur sales LDH bakal ngerti lan nganalisa syarat panggunaan sampeyan, lan menehi layanan konsultasi pilihan pribadi sing ilmiah lan ekonomis miturut kahanan kerja tartamtu, nyedhiyakake aliran, kemurnian, tekanan, lsp. A dipercaya lan biaya. -sistem pamisahan gas efektif karo syarat technical.Kanthi luwih saka 10 taun pengalaman ing produk lan layanan ing macem-macem industri lan pengalaman aplikasi donya, Kita tansah nandheske ing nyediakake sampeyan nggunakake lapangan LDH paling cocok, ora ketompo kang industri ing. Solusi Gas.Saben anggota tim layanan teknis LDH wis sawetara taun pengalaman ing pangopènan sistem pamisahan gas lan layanan commissioning, lan bisa nyedhiyani ing situs commissioning, pangopènan lan pangopènan kanggo saben pesawat saka sistem pamisahan gas LDH didol.Priksa manawa aliran, kemurnian, tekanan lan indikator teknis peralatan liyane cocog karo syarat sing ditemtokake dening pelanggan.Insinyur layanan bakal rutin ngunjungi saben pelanggan kanggo ngerti lan ngawasi operasi rinci saben sistem, lan menehi konsultasi teknis profesional utawa layanan teknis ing situs pelanggan.We duwe sistem dodolan spare parts lengkap, lan kita bakal sakcepete ngelingake saben customer kanggo nindakake karya pangopènan sistem kanggo mesthekake yen peralatan tansah ing kondisi apa paling apik.

Layanan kita kalebu:

1. Kanggo saben pesawat saka sistem pamisahan gas didol, kalebu kompresor online, generator nitrogen, generator oksigen, generator ozon, peralatan nitrogen Cairan, etc., kanggo nyedhiyani pelanggan karo layanan wiwitan ing situs kanggo mesthekake yen pratondho technical saka peralatan ketemu specifications customer Klaim.

2. Insinyur layanan sawise-sales ajeg nindakake kunjungan bali pelanggan, nglacak, neliti operasi peralatan, lan menehi saran teknis.

3. Peralatan kasebut nyedhiyakake layanan perbaikan gratis lan layanan suku cadang sajrone periode garansi.

4. Ajeg pituduh pelanggan kanggo nindakake proyek apik ing pangopènan lan ndandani peralatan, lan nyedhiyani layanan dodolan spare parts lengkap.

5. Nyedhiyakake layanan pangopènan, pangopènan lan ndandani kanggo kabeh fase nitrogen, oksigen, peralatan ozon lan sistem sumber kompresi udara, uga layanan hosting lengkap, kalebu macem-macem aksesoris sing dibutuhake.

6. Nyedhiyakake macem-macem transformasi sistem gas lan layanan peningkatan kapasitas.

7. Layanan rental mesin kabeh sistem gas ing situs.