за нас

Пекинг LDH технологија за развој на копродукции, ООД

Пекинг LDH технологија за развој на копродукции, Ltd е компанија специјализирана опрема за поделба на гас. Постојат, главно, интегриран претпријатија во дизајн, истражување и развој, производство и продажба на азот генератори, кислород генератори, озон генератори и течен азот генератор. Во годините на производство и продажба, сме се сретнале пријатели од целиот свет и да се воспостави добра соработка. Производи се извезуваат во Бангладеш, Индонезија, Пакистан, Холандија, Бразил, Австралија и други земји.

предност

 • Секогаш го става на квалитетот на прво место и строго врши надзор на квалитетот на производот на секој процес.

  Квалитет

  Секогаш го става на квалитетот на прво место и строго врши надзор на квалитетот на производот на секој процес.
 • Специјализирани по услуга-продажбата инженер за да provide.Provide електронски информации на англиски јазик и видео упатства.

  услуги

  Специјализирани по услуга-продажбата инженер за да provide.Provide електронски информации на англиски јазик и видео упатства.
 • Ние сме постојано иновирање и усовршување на производи за да ги направи повеќе енергетски ефикасен и простор ефикасен.

  иновираат

  Ние сме постојано иновирање и усовршување на производи за да ги направи повеќе енергетски ефикасен и простор ефикасен.

Најнови производи