за нас

Пекинг LDH технологија за развој на копродукции, Ltd е компанија специјализирана опрема за поделба на гас. Постојат, главно, интегриран претпријатија во дизајн, истражување и развој, производство и продажба на азот генератори, кислород генератори, озон генератори и течен азот генератор. Во годините на производство и продажба, сме се сретнале пријатели од целиот свет и да се воспостави добра соработка. Производи се извезуваат во Бангладеш, Индонезија, Пакистан, Холандија, Бразил, Австралија и други земји.

Компанијата има повеќе од 10 години искуство во професионални технички тим се занимава со дизајн на гас, истражување и развој, да им обезбеди на корисниците со пред-продажба, продажба, по продажбата техничка поддршка, вклучувајќи и технички дизајн, цртежи, планови, клучните проекти, инсталација насоки, обука, итн. Нашата опрема е предмет на меѓународните стандарди. Пред опрема излегува од фабриката, ќе се спроведе сеопфатна инспекција и тестирање на секој опрема, така што секој опрема може да достигне стандардот пред да замине на фабриката.

Нашиот слоган е: Обидете се да се направи подобро!