Поддршка

Обезбедете професионални решенија за одвојување на гас ----за целосно да ги задоволите вашите потреби за гас

Beijing LDH Technology Development Co., Ltd секогаш инсистира на клиентите да им обезбеди посигурни, поекономични и поудобни стандардизирани производи.Од нашиот контакт со вас, инженерите за продажба на LDH целосно ќе ги разберат и анализираат вашите барања за користење и ќе ви обезбедат научни и економични персонализирани консултантски услуги за избор според специфичните работни услови, обезбедувајќи ви проток, чистота, притисок итн. -ефективен систем за сепарација на гас со технички барања.Со повеќе од 10 години искуство во производи и услуги во различни индустрии и искуство со примена ширум светот, ние секогаш инсистираме да ви ја обезбедиме најсоодветната употреба на LDH на терен, без разлика во која индустрија сте. Гасно решение.Секој член на тимот за технички услуги на LDH има неколкугодишно искуство во услугите за одржување и пуштање во употреба на системот за одвојување гас, и може да обезбеди пуштање во работа, одржување и одржување на лице место за секој сет на продадени системи за одвојување гас LDH.Осигурајте се дека протокот, чистотата, притисокот и другите технички индикатори на опремата ги исполнуваат барањата наведени од купувачот.Нашите сервисни инженери редовно ќе го посетуваат секој клиент за целосно да ја сфатат и надгледуваат деталната работа на секој систем и да им обезбедат на клиентите професионални технички консултации или технички услуги на локацијата на клиентот.Имаме комплетен систем за продажба на резервни делови и веднаш ќе го потсетиме секој клиент да ја изврши работата за одржување на системот за да се осигура дека опремата е секогаш во најдобра работна состојба.

Нашите услуги опфаќаат:

1. За секој сет на продадени системи за одвојување гас, вклучувајќи компресори за воздух, генератори на азот, генератори на кислород, генератори на озон, опрема за течен азот, итн., да им се обезбедат на клиентите услуги за стартување на лице место за да се осигура дека техничките индикатори на опремата ги исполнува спецификациите на клиентите Барање.

2. Инженерите за услуги по продажбата редовно вршат повратни посети на клиентите, ја следат, ја истражуваат работата на опремата и обезбедуваат технички совети.

3. Опремата обезбедува бесплатен сервис за поправка и сервис на резервни делови за време на гарантниот период.

4. Редовно поттикнувајте ги клиентите да завршат добра работа во одржувањето и поправката на опремата и да обезбедат целосна услуга за продажба на резервни делови.

5. Обезбедува услуги за одржување, одржување и поправка за сите фази на азот, кислород, опрема за озон и системи за извори на компресија на воздух, како и сеопфатни услуги за хостирање, вклучувајќи ги различните потребни додатоци.

6. Обезбедете разновидни услуги за трансформација на гасниот систем и подобрување на капацитетот.

7. Целокупната услуга за изнајмување на машини на гасниот систем на лице место.