Rreth nesh

Pekin LDH Teknologjia Zhvillimi Co, Ltd

Pekin LDH Teknologjia Zhvillimi Co, Ltd, është një kompani e specializuar në pajisje ndarje të gazit. Nuk janë kryesisht ndërmarrje të integruar në projektimin, kërkimin dhe zhvillimin, prodhimin dhe shitjet e gjeneratorëve të azotit, gjeneratorë të oksigjenit, gjeneratorëve ozonit dhe gjenerator lëngshme azotit. Në vitet e prodhimit dhe shitjes, ne kemi takuar miq nga e gjithë bota dhe të krijuar një partneritet të mirë. Prodhimet eksportohen në Bangladesh, Indonezi, Pakistan, Holanda, Brazili, Australia dhe vende të tjera.

avantazh

 • Gjithmonë e vë cilësinë në vendin e parë dhe në mënyrë rigoroze të mbikëqyrë cilësinë e produktit të çdo procesi.

  cilësi

  Gjithmonë e vë cilësinë në vendin e parë dhe në mënyrë rigoroze të mbikëqyrë cilësinë e produktit të çdo procesi.
 • Specializuar pas-shitjes inxhinier të shërbimit për ju për të provide.Provide informacion elektronik në anglisht dhe udhëzime video.

  Sherbime

  Specializuar pas-shitjes inxhinier të shërbimit për ju për të provide.Provide informacion elektronik në anglisht dhe udhëzime video.
 • Ne jemi vazhdimisht innovating dhe përsosjen e produkteve për t'i bërë ato më efikas të energjisë dhe hapësirë ​​efikas.

  përtërij

  Ne jemi vazhdimisht innovating dhe përsosjen e produkteve për t'i bërë ato më efikas të energjisë dhe hapësirë ​​efikas.

Produktet e fundit