Rreth nesh

Pekin LDH Teknologjia Zhvillimi Co, Ltd, është një kompani e specializuar në pajisje ndarje të gazit. Nuk janë kryesisht ndërmarrje të integruar në projektimin, kërkimin dhe zhvillimin, prodhimin dhe shitjet e gjeneratorëve të azotit, gjeneratorë të oksigjenit, gjeneratorëve ozonit dhe gjenerator lëngshme azotit. Në vitet e prodhimit dhe shitjes, ne kemi takuar miq nga e gjithë bota dhe të krijuar një partneritet të mirë. Prodhimet eksportohen në Bangladesh, Indonezi, Pakistan, Holanda, Brazili, Australia dhe vende të tjera.

Kompania ka më shumë se 10 vjet përvojë në ekip profesional teknik është e angazhuar në projektimin e gazit, kërkimin dhe zhvillimin, që të ofrojnë përdoruesve me para-shitjes, në shitje, pas-shitjes mbështetje teknike, duke përfshirë të projektimit teknik, vizatimet, oraret, projektet kryesore, instalimin udhëzime, trajnime, etj. pajisjet e jonë është subjekt i standardeve ndërkombëtare. Para se pajisjet e lë të fabrikës, ne do të kryejë një inspektim të plotë dhe testimin e çdo pajisjeve në mënyrë që çdo pajisje mund të arrijnë standardin para se të nisej nga fabrika.

Motoja jonë është: Mundohuni të bëni më të mirë!