Tentang Kami

Beijing LDH Téhnologi Development Co., Ltd.

Beijing LDH Téhnologi Development Co., Ltd nyaeta hiji pausahaan specializing dina alat-alat separation gas. Aya utamana usaha terpadu di desain, panalungtikan sarta pamekaran, produksi jeung jualan Generators nitrogén, Generators oksigén, Generators ozon na generator nitrogén cair. Dina taun produksi jeung jualan, kami geus patepung babaturan ti sakuliah dunya sarta ngadegkeun hiji partnership alus. Produk anu diékspor ka Bangladés, Indonesia, Pakistan, Walanda, Brazil, Australia jeung nagara séjén.

Kauntungannana

  • Salawasna nyimpen kualitas di tempat munggaran tur mastikeun ngawaskeun kualitas produk tina unggal prosés.

    kualitas

    Salawasna nyimpen kualitas di tempat munggaran tur mastikeun ngawaskeun kualitas produk tina unggal prosés.
  • Husus sanggeus-jualan jasa insinyur pikeun anjeun provide.Provide informasi éléktronik dina basa Inggris sarta hidayah video.

    jasa

    Husus sanggeus-jualan jasa insinyur pikeun anjeun provide.Provide informasi éléktronik dina basa Inggris sarta hidayah video.
  • Urang terus innovating na perfecting produk sangkan aranjeunna langkung énergi efisien sarta spasi efisien.

    Innovate

    Urang terus innovating na perfecting produk sangkan aranjeunna langkung énergi efisien sarta spasi efisien.

Produk panganyarna

WhatsApp Online Chat!