Tentang Kami

Beijing LDH Téhnologi Development Co., Ltd nyaeta hiji pausahaan specializing dina alat-alat separation gas. Aya utamana usaha terpadu di desain, panalungtikan sarta pamekaran, produksi jeung jualan Generators nitrogén, Generators oksigén, Generators ozon na generator nitrogén cair. Dina taun produksi jeung jualan, kami geus patepung babaturan ti sakuliah dunya sarta ngadegkeun hiji partnership alus. Produk anu diékspor ka Bangladés, Indonesia, Pakistan, Walanda, Brazil, Australia jeung nagara séjén.

parusahaan boga leuwih ti 10 taun pangalaman dina tim téknis profésional anu kalibet dina desain gas, panalungtikan sarta pamekaran, nyadiakeun pamaké kalawan pre-diobral, dina-diobral, sanggeus-jualan rojongan teknis, kaasup teknis desain, gambar, jadwal, proyék konci, instalasi hidayah, latihan, jsb. alat-alat kami nunut ka standar internasional. Sateuacan parabot daun pabrik, urang bakal ngalaksanakeun hiji inspeksi komprehensif sarta nguji unggal parabot supaya unggal parabot tiasa ngahontal standar saméméh ninggalkeun pabrik.

slogan urang nyaeta: Coba mun ngalakukeun hadé!